Två helger i ett

Ännu en helg avklarad (två sen sist om jag ska vara riktigt ärlig. Förra torsdagen var syster med familj på besök, vi åt god mat och gjorde en pumpa inför halloween.



Sen blev det sovmorgon fredag lördag söndag, jobb lördagkväll och så lyckades Daniel sätta klart listerna i lilla badrummet. Söndag var Albin och Cajsa på besök, jag målade öppen spiesen uppe, blev galet bra :)



Intensiv jobbarvecka, sen på torsdagkväll bar det av mot Avasjö. Fars dags firande, bakade tunnbröd, hälsade på djuren, pappa hjälpte oss planera inför alla ombyggnationer, fick se en galen kompis till Anton hoppa i den gigantiska rampen, jag hann läsa ut en bok, hälsade på älskade Josefine och hennes Morgan. Blir alldeles för sällan men väldigt roligt de gånger man ses.
Lova att komma till Skellefteå Josefine!!




Sen när vi kom hem ikväll hade vi turen att bli bjudna på smörgårdstårta hos Daniels mormor och morfar. Riktigt gott. Och nu sitter Daniel och Janne och spelar kort, de skulle egentligen på turnering i stan men de hade tagit fel på vilken helg de skulle vara så det blev pokerspel hemma hos oss istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0