Knas

Blev ett lite konstigt avslut på gårdagens inlägg. Men det berodde på att Per kom in och gnällde över att alla mina grejer var kvar i vardagsrummet. Så jag blev sur och bar ner allt i källaren fastän jag visste att det inte skulle få plats. Så nu tar man sig knappt till tvättmaskinen. Haha. Jättebra. Eller hur?

Ska få färga om håret nästa vecka, gratis. Jag menar, en hårfärgning på 1300 kr ska väl inte försvinna efter 5 veckor?

Btw, har du också en blogg? Skicka gärna en länk :)

Nä, är helt slut på. Ska fika och sen sova.

Puss

Flytt

Inte blev det några Metallica biljetter men bärhjälp fick jag i alla fall. Så nu är Pers hus överfyllt med grejer och lägenheten är helt tom. Men jag var riktigt trött igår kväll, blev två stooora lass innan vi hade fått allt från Kåge till Falmark. Har försökt reda ut kaoset som råder nu ikväll men jag skulle behöva slänga så mycket och det vet jag inte om jag får. Så, ja får nog vänta tills Per lyckas ta sig in från garaget.

Gaaah.

Usch.

Pyton

Var sååå skönt att gå och sova igår, efter en lång och slitsam helg.
Men inte fick jag sova inte. Vaknar vid tretiden av att jag mår illa, så illa så jag måste springa ner och spy.
Jag gissar på vinterkräksjukan. Har inte sovit mycket sen dess. Så nu är jag rastlös, fryser och svettas, och inte vågar jag äta något heller. Kommer bli kul att behöva flytta alla mina grejer idag...

Och chansen att jag lyckas få tag på några biljetter till Metallica är nog inte så stor den heller, så jag kan redan nu säga att det här inte är min dag.

Gaaahhh.


Aj då

Var lite arg och ledsen igår, så jag slängde mobilen i väggen. Kändes klart bättre efter det men i morse när jag skulle starta mobilen så fungerade den självklart inte...

Så släng aldig din samsung i väggen.
Jag är rädd att det här kommer bli dyrt...

Blir av med lägenheten snart iaf, om en vecka rättare sagt. Känns ju bra att man jobbar hela den veckan.

Nä, nu måste jag trolla igång min mobil.

14:e februari

Jag har då haft en väldigt trevlig alla hjärtans dag hittills... Vaknade upp med helt underbara menssmärtor (vilket händer kanske två gånger per år, så varför just idag?)
Att klockan dessutom bara var halv sju gjorde det inte mycket bättre. Sen åkte jag in till stan vid nio för att få en p-stav. Gjorde inte ett dugg ont, förrän nu då bedövningen har börjat släppa. Kan typ inte röra armen bakåt...
Och inte har Per tid att pyssla om mig heller, han bara jobbar. Och själv ska jag också fara och jobba....
Men har i alla fall fått skotern såld (till mamma, så jag får fortfarande köra den *ler*) Så nu har jag pengar till att köpa en bil. Lär bli Pers bil för jag får inte en lika bra bil någon annanstans för samma summa pengar. Kompispris ;)

Oj, nu blev krokodilen lite sur. Han har nämligen fått två kompisar, två sköldpaddor. Men han verkar inte tycka om att behöva dela sitt utrymme med vå små krabater som man inte kan äta upp...

Måste väl börja packa ihop allt i lägenheten snart också, känns ändå rätt bra. Lite jobbigt att behöva flytta (bära) allt bara. Hoppas som sagt att det är sista gången jag flyttar på väääldigt länge.

Oj då, dags att göra sig klar och åka på jobbet.

Puss och Kram och ha en underbar Alla Hjärtans Dag!

Jaha ja

Altid lika trevligt att få inlägg, men vem är du som bor i Nyköping?

Ännu en lång jobbhelg till ända, har varit helt ok, idag har man ju kunnat se en massa sport. Särskilt skojigt att se Anja köra hem ännu ett VM guld. Hon är fenomenal den tjejen, vilken vinnarskalle.

Min navelpiercing verkar inte må så bra, får nog skylla mig själv eftersom jag inte tvättat den ordentligt på två dagar. Får hoppas det blir bättre nu när jag skärper till mig, vill ju inte att det ska bli en massa tjoller på magen...

Och snart blir man sambo, blir nog lite tidigare än tänkt för tjejen som ska ha lägenheten vill flytta in i mittenpå mars, och det klagar inte jag över. 
Lite jobbigt bara att packa ihop alla grejer igen, får hoppas det blir sista gången på väääldigt länge :)

Puss



Snowboard

Jag kommer att ha ont i kroppen i morgon.
Det känns att man inte har åkt bräda på läge. Men en hel dag orkade jag med i alla fall. Var riktigt kul, fastän jag trillade rätt ordentligt några gånger.
Och i morgon bär det av hemåt, ska bli trevligt att bli ompysslad av mamma :)

Hade riktigt mysigt igår med Per igår. Måste vi göra fler gånger ;)

Nu måste jag lägga mig ner, innan jag somnar.


Aj då

Så, då har man piecat sig i naveln.
Gjorde faktiskt inte alls ont, bara lite.
Får hoppas det inte blir infekterat bara :)

Och ikväll blir det helkväll med Per. Hockey, middag och bio. Mysigt värre.

Nä, mat!

RSS 2.0