Badkillen

Det var inte tänder som spökade, det var en grymt jobbig förkylning med hosta och slem. Har inte fått sova många timmar de senaste nätterna. Edwin har väckt sig själv otaliga gånger då han har hostat och inte blir det bättre om man stoppar in nappen, för han har varit så tät i näsan så då kan han knappt andas... Men nu är det äntligen på bättringsvägen. Vi var till doktorn i går och fick utskrivet mollipect. I natt har det varit lite bättre men långt i från hundra.

Edwin har ändå charmat morfar och mormor i helgen (som vanligt). Han har visat att han kan gå och när ha skulle bada skvätte han badvatten över hela badrummet och mig och mormor. Han har visat upp sig från sin bästa sida, trots sömnbristen och det känns bra. Att han inte blir kinkig bara för att han har sovit dåligt. Däremot kanske inte tålamodet är det bästa :)

Lite tråkigt att vara fast hemma bara, hade varit skönt med lite sällskap. Men vill ju inte smitta ner någon annan med den här skiten.

Lite bilder av badkillen :)







Och nej, bilderna är inte tagna med min iphone utan med mammas underbara systemkamera.
Jag vill också ha!!!

Första stegen

Som jag skrev tidigare har Edwin provat gå nått steg då någon av oss har sträckt ut händerna.
Men idag stod han upp med hemtelefonen i händerna och började gå!
Fem steg blev det innan han tippade men snabbt upp igen prova igen :) Så jag lyckades få det på film också :)



Igår hade vi turen att bli bjudna på middag hos Daniels syster och sen blev vi kvar och såg hockeyn. Edwin hade lite svårt att somna men det gick bra att lägga honom hemma igen. Dock vaknade han kvart över tre i morse vilket var mindre roligt. Jag fick honom att somna om men vid fem tyckte han det var morgon så Daniel fick stiga upp med honom. Men det märks att han har sovit mindre, han har varit lite gnällig nu efter lunch (fastän han sov två timmar på förmiddagen).
Vet inte om det är tänder på gång eller vad det är som spökar.
Jag hoppas han sover bättre i natt i alla fall.


Full fart

Gahh!
Skrev precis en jättelång text som bara försvann!!!
Är visst inte meningen jag ska blogg :)



Skrev i alla fall att här händer det mycket. Edwin har tagi sina första steg och står mest hela tiden numera. Och fyra tänder har tittat fram.

Ute har vi äntligen städat bort det mesta, så nu är det bara kaos inne :)
Vi jobbar och sliter med vårt nya sovrum men nu väntar vi på att få elen dragen så vi kan sätta upp taket och väggar. Sen så ska vi försöka fixa i ordning Edwins rum.



Nu kommer Edwin vakna snart så jag ska fixa i ordning lite lunch!

RSS 2.0