Effektiv




Puuh. Har varit en intensiv dag. Först jobbat 7 timmar, sen handlat presenter och mat och alkohol inför morgondagen. Var sen och hämtade älsklingen på jobbet, vidare till El & Diesel för att köpa lite bildelar (vilket blev lite väl dyrt, men vad göra...)
Sen åkte vi till Daniels farmor som ligger på lassa för stunden, hon trillade illa i måndags men ska få komma hem i morgon som tur är.
Sen skyndade vi vidare till korvgubben för att införskaffa middag, sen stressade vi hem, vände i dörren och gick till grannen som hade husvisning (var tvugna att gå dit eftersom det är huset som Daniel väcte upp i)
Galet fint hus, hade vi inte haft detta hus hade vi nog köpt det :)

Och det är inte slut än!
Efter husvisningen gick vi hem för att läsa posten, slå in en present och sen for vi till Oscar o Maggis för att se hockey.

En trevlig och händelserik dag helt enkelt.

Nu ska jag lyssna på gomusik och börja peppa för morgondagens party hos Hillevi :)




Ett stort

GRATTIS till Josefine och Morgan som har fått en liten tös!


:)

Idag är jag ledig, har varit på pomenad med Maggis och Malin. Väldigt skönt men en aningens kallt. Det blåser sjukt mycket och snöar. Jag hoppas verkligen att älsklingen kan köra bil hem sen idag. Sen får det snöa hur mycket som helst, jag stannar gärna hemma från jobbet i morgon :P

Sen behöver vi ju planera och trixa lite inför allt som händer här de närmsta veckorna. Måste fixa bilen, fixa byggnadsställning, träffa snickarna, spara pengar inför fjällenresan, få ihop logistiken till den nämda resan, riva fasaden på huset och ta bort alla gardinstänger och blomhyllor. Och allt detta ska ske innan vecka tolv. Eller helst innan vecka 11 eftersom det är då vi åker till fjälls. Hmm. Blev lite väl många måste på alldeles för kort tid. Undrar hur många bråk och diskussioner det här kommer att leda till? Någon som har en gissning? Jag gissar på minst 3 nätters förstörd nattsömn och 2 sönderslagna tallrikar. Minst!

Nä, skämt och sido. Visst är det kul med förändringar men när ska vi hinna göra allt som är roligt? Känns ju inte som att jag kommer kunna slappna av i fjällen när jag vet att huset står utan fasad och att snickarna kommer ungeför samtidigt som vi kommer hem efter att ha varit borta en vecka.

Usch, nu blev jag nästan lite irriterad.

Over and out

Blir lite irriterad



Bråkar med datorn och bloggdesignen. Inte riktigt min grej och Daniel är inte hemma så någon hjälp har jag inte. Drygt. Har i alla fall jobbat kort dag idag vilket var väldigt skönt eftersom jag har sovit dåligt i helgen, ätit dåligt och dessutom är det den tiden på måndaden då jag har blodbrist. Ingen lyckad kombination. Var nog tur för Daniel att han var på resande fot hela lördagen och slapp umgås med mig. Blir bara ett kort inlägg, ska börja med middagen, strax kommer Oscar och Maggis för att äta middag med oss (tacos) :D

Ciao

Helg!

Hur underbart som helst.
Här ska det åkas snowboard, mysas med älsklingen och ses på bio.
I veckan har jag redan klarat av lite shopping och utrensning av gästrummet + att vi har plockat bort julen så det finns inget som kan hålla mig borta från snowboardbacken :)

Blir bara en kortis nu, får väl se hur jag lever och mår efter helgen.

Kram!

Stopp

Har riktigt svårt för att skriva ner vad jag tänker numera. Förut kunde orden bara strömma ur mig men nu är det bara stopp. Jag kan börja men det blir inget vettigt av det hela. Delvis beror det väl på att jag vill inte dela med mig av alla mina tankar så öppet. Och så tycker jag det är rätt svårt att formulera allt jag tänker.

Fick i alla fall ett riktigt utbrott på Daniel idag. Spelar ingen roll vad det handlade om. Men jag har samlat på mig en del irritation nu ett tag. Kändes i alla fall bra att släppa ut det. Men just nu håller jag på att bli irriterad igen. För han skulle iväg och åka skridskor en stund, för TVÅ timmar sen. Jag vet inte vad ni räknar som en stund men för mig är det ca 1 timme eller något sådant. Inte två... Rolig fredagskväll det här blev.

Nä, om man ska göra som resten av halva sveriges befolkning, sätta sig framför teven och somna.
Ser fram emot en lång jobbhelg med många incidenter. Not!

Jag vill ju åka snowboard. Får bli nästa helg istället.


RSS 2.0