Vecka 12

Var som ett tag sen jag skrev. Men nu är man i alla fall hemkommen från skogarna och fjällen.

Och just det ja, var ju i Umeå på dansade för över en vecka sen. Hamnade på Olearys, dansade och hade trevligt. Träffade kusin Rickard (alltid lika rolig att träffa) Men blev lite sur när han mobbade mig för att jag körde Mitsubishi med stor vinge, men han åkte ju tillslut å då klagade han inte :)
Och alltid lika trevligt att umgås med kära Elenor, å sen att jag hann träffa Elin är inte dåligt det heller.

Med lite ont i fötterna bar det sen av mot Åsele och sina kära hemtrakter. Blev till att skruva lite i skotern och sen på måndagen bar det av till Borgafjäll. Dock utan skoter för pappa kunde inte komma förrän dan efter. Så jag och mamma åkte upp och checkade läget, tog härliga långpromenader och bara njöt av lugnet. Blev en kort tur på tisdag och en lite längre på onsdagen. På onsdag natt kom Per, Oskar och Magda upp. Var dock dåligt väder på torsdagen (noll sikt) så vi åkte bara en liten bit, grävde ner oss och åt en massa mat. Per  och Oskar lekte såklart och Per lyckades både knäcka styrhöjaren och rulla skotern. Men vad gör han inte för att få mig att skratta :) Det kom några fina ramsor från Pers mun, men dem ska vi inte nämna här.

Sen på fredagen var det helt underbart väder. Strålande sol och man såg hur långt som helst. Vi for en bit, grävde ner morsan med matsäcken å sen var vi och hoppade, klättrade och lekte. Hur underbart som helst. Även denna dag lyckades Per hoppa och ingen av oss som såg det försod egentligen hur han tänkte, själv påstår han att han inte tänkte alls (rätt uppenbart) Han skulle hoppa upp på en väg, men flög istället tvärsöver och med mattan före in i en väggav snö på andra sidan, å så hasade skotern ner i diket med Pers knä under. Men alla inblandade klarade sig bra, utom Pers knä som blev lite svullet och styret som blev krokigt. Men väggen klarade sig i alla fall *ler*

Hade gärna stannat en vecka till men det var marknad hemma i Åsele och Magda var tvungen att jobba lördag och söndag. Så på fredag var det bara att packa ihop och bege sig hemåt.
Var meningen att lillebror skulle tävla i Big Jump på lördagen men han körde sönder dämparna på fredagsträningen. Men vi fick se lite skoter i alla fall, å så gick vi på marknaden och köpte strumpor och munkar. På söndagen körde vi hem till skellefteå, helt slut efter en hård vecka.

Och nu är jag less på att skriva så nu får det vara nog.

Fy så skönt med vår ändå *ler*

Sova

Nä, att vara sjuk och sova dåligt är ingen bra kombination för mig.
Jag mår piss. Är så sjukt less på att må dåligt.
Vill må bra men jag har ingen ork till det, vill bara ligga och sova.

Får se hur mycket ork man har till veckan, risken är att jag blir en stor plåga på riktigt dåligt humör. Kanske bäst att jag stannar hemma. Kanske bäst om ja inte åker tillbaka till Skellefteå. Där vet jag ju att jag inte är till någon nytta.

Usch och fy.


Peppad

Så, då har man fått betalt för barbordet, har shoppat upp det mesta på nya kläder och skor och är råpeppad på utgång i Umeå ikväll :)
Har inte dansat på evigheter. Åh, så underbart.

Sen bär det av till Åsele i morgon. Å sen till Borgafjäll :)

Får hoppas att nån hör av sig angående jobb snart, vill inte behöva vänta på svar hur länge som helst. Vill ju veta vad jag ska göra i sommar.

Nu är det VÅR!!!!!!!! It´s a wounderful day in a wounderful world.

Jaha ja

Blev en massa jobb sökta igår ändå. Men de är alltid lika jobbigt att vänta på svar. För jag vet hur påfrestande det var i fjol våras. Det var psykiskt påfrestande. Men, jag kanske lyckas härda ut bättre denna gång.

Längtar i alla fall som en galning till nästa vecka, då jag kommer vara i Borgafjäll och köra skoter. Har knappt kört någon skoter i år så jag hoppas det blir underbart väder nästa vecka.

Hade en väldigt skön dag idag med, var med till nån backe utanför Piteå och åkte utförs tillsammans med Niklas, Elina, Jon och hela hans klass plus en massa andra klasser (storasyster var också med eftersom hon jobbar på fritids på Jons skola) Var helt underbart skönt ute, perfekt backe och det är nog första gången jag kännt mig duktig på att åka bräda. Gjorde visserligen en vupra men den var sjukt snygg (enligt Niklas iaf) så den räknas inte :)

Nä, sova säng. Det är jobbigt att vara ute och sen jobba hela kvällen.

Pussen o kramen

Ja, så är det

Det känns som om jag borde fly. För det är ju det jag gör när allting blir jobbigt.

Att jag alltid ska gå och förstöra allt. Att jag inte kan uttrycka det jag menar och allt blir fel. Är så jävla less på allt.

Och inte orkar jag söka jobb när jag mår så här. För vem vill ha en deppig Lina som bara låtsas vara glad?
Nä, jag är fast på kiosken oich lär aldrig få något annat jobb. Inte direkt en tanke som gör en gladare.
Vill bara gå och dö. Någon som vill byta liv med mig?

Nä, trodde väl inte det.




BuckCherry "Sorry"


Oh I had a lot to say was thinking on my time away
I missed you and things weren't the same

Cause everything inside it never comes out right
And when I see you cry it makes me want to die

I'm sorry I'm bad, I'm sorry I'm blue, I'm sorry about all things I said to you
And I know I can't take it back
I love how you kiss, I love all you're sounds, and baby the way you make my world go round
And I just wanted to say I'm sorry

This time I think I'm to blame it's harder to get through the days
You get older and blame turns to shame

[Pre-Chorus]
[Chorus]

Every single day I think about how we came all this way
The sleepless nights and the tears you cried it's never too late to make it right
Oh yeah sorry!

[Chorus]


Kaos

Mitt liv är i gungning.
Var det rätt beslut att flytta ihop?
Kommer vi klara av det här? För just nu känns allt som ett stort kaos.
Ett kaos som har fått oss att komma långt ifrån varandra. Jag hoppas så innerligt att vi hittar tillbaka, för så här orkar jag inte ha det hur länge som helst, och det tror jag inte Per har heller.

Varför lyckas jag bara ta beslut som blir misslyckade? Är det meningen att jag aldrig ska få vara nöjd med ett val jag har gjort?`Blir så sjukt less.

Nä, nu ska jag fortsätta läsa om Carolina Gynning i henne book "Ego girl". Kan hon lyckas så borde väl jag också ha en chans.

Är less på att gråta mig till sömns...

2007 års sommarplåga


Ja, då har man kommit över nästa sommars sommarplåga. DJ Roine - "Ragnar"

Kom ihåg vart ni läste det först.



Om ni vill höra är det bara att fråga om min msn så kan jag säkert skicka.
Om inte, lyssna in P3 där den förmodligen kommer att spelas flitigt.


Sååå duktig

Var helt underbart väder ute idag. Nu är verkligen våren på väg.
Solen sken och det har inte varit mer än 5 minus ute idag.
Jag och Ola tog tillfället i akt och gick på en riktigt långpromenad. Snabb takt i över en timme, det kändes när man kom hem, men gud så skönt. Det behövde jag verkligen.
Och sen så har jag lyckats packa ved, städa ut Mitsubishin (som var långt ifrån ren. Den var fylld med prylar, Pers prylar...)
Å så fick jag prova köra Olas fyrhjuling, så jäkla skoj.

Känns skönt att få något gjort, i morgon blir det att jobba och sen ta sig en promenad.

Men varför tog sig inte Nanne till finalen? Henner låt är ju dödligt skön, klar bättre än de andra i andra chansen. Jaja, vissa saker ska man inte förstå.

Nä, känns lite småtragiskt att vara så här trött på en lördagkväll. Ska leta fram boken jag håller på att läsa (en biografi om Traci Lords, den är riktigt bra) och sen blir det till att sova säng.

Puss

RSS 2.0