Metallica

Nu är det bara en vecka kvar. 7 dagar. Spännande och lite nervöst. Kommer bli så galet skoj och förhoppningsvis mäktigt. Jag hoppas att den kommande veckan går fort.



Nya skor?


Läste i Norran att det äntligen kommer en ny butik i CK (efter lååång väntan) Och dessutom en bra butik :)



Jag har redan hittat ut minst ett par skor jag måste köpa. Tyvärr så öppnar de inte förrän i höst, men, den som väntar på något gott *ler*

Tur vi ska till Stockholm nästa helg så man får ge utlopp för sitt shoppingbegär :P



Sol!



Underbart väder ute. Och självklart har man spenderat hela dagen inomhus. Ska se om jag hinner ut och gå efter vi har ätit middag. Fast känner jag mig själv rätt så vill jag nog hellre försöka göra klart fogningen till mosaiken vi satte igår.



Förut stod en kyl frys längst in i hörnet, så det är där vi har satt mosaik. Visst är vi duktiga ?! :P
Ska upp några hyllor där också + att det blir skåp under och nya bänkskivor.
Nä, dags att börja med middagen så vi hinner äta och foga innan hockeyn.

Puss

Jag känner mig

rätt så trött idag. En himla tur att jag inte ska jobba.


Stukade knän och glassplitter

Ännu en vecka har passerat. Knäet funkar fint, jag jobbar äntligen för fullt igen. Fast jag får inte åka bräda på ett tag, för jag har inte full stabilitet i knäet ännu. Jag har, som de så fint heter, stukat knäet.  Så kan det gå. Var gräsänka i helgen, Daniel var och åkte rallybil. De gick rätt bra för dem, de voltade inte den här gången :) Men på något vis lyckades pojken ändå krossa sin Iphone. Han tappade den efter några öl :) De bästa i det hela är att telefonen i alla fall fungerar, fast man kan skära sig rätt bra om man har för bråttom :P



Nu ska jag kurera min hals och vila mig inför att jobba i eftermiddag.

Ät många semlor! 
(Det ska jag göra iaf)

Suck och stön!

Jag måste be om ursäkt. Jag har inte varit duktig på att uppdatera den senaste tiden. Fast det är inte så konstigt egentligen. Förra onsdagkväll fick jag ett infall, för jag insåg att jag skulle vara hemma, sjukskriven i 4 dagar. Så då fick jag för mig att åka till Åsele och umgås med min mamma, som också låg sjukskriven just då. Sagt och gjort, torsdag morgon var jag på väg. Var väldigt skönt att vara i Åsele och göra ingenting.  Det enda jag gjorde var att fota :)

     





Sen på lördagen var vi på dop, eller namngivningsceremoni. Massa god mat och trevligt folk. Och så fotade jag (man gör inte så mycket annat när man hoppar på kryckor)

       




Och i måndags provade jag jobba igen, gick rätt ok, men hade ont i knäet. Men hade tur, för Maggis skulle simma så jag hakade på. Har knappt haft ont i knäet efter det + att jag var och simmade idag igen. Väldigt skönt. Tror jag ska börja simma minst en gång i veckan. Och sen har jag börjat måla skåpet som ska in i köket där den gamla kyl/frysen stod och så har jag målat badrumsskåpet som Daniels morfar har gjort till oss. Så det händer grejer :)



Gissa vad det här är







JA! Det är vårt nya Kyl/frysskåp

Sol

Så skönt att vakna upp och solen skiner. Väldigt tråkigt att man inte äger en skoter eller hade ett fungerande knä så man kunde åka iväg och åka bräda. Men, förhoppningsvis ligger snön kvar i några veckor till. Så här såg det ut igår







Det har snöat, litegrann


Ni har kanske sett bilderna frånd en 5:e, så här såg det ut igår, den 6:e...











Shiiiit!


Jag börjar oroa mig för att Daniel inte ska ta sig hem. Det snöar rätt mycket. Och nej, jag skakade inte när ja tog de små bilderna, det snöar, kraftigt



  

Snökaos

Idag snöar det ute. en hel del. Vi får se om Daniel tar sig hem. Jag hoppas det, så då slipper jag vara själv om vi skulle snöa in. Ska försöka ta lite kort så ska ni få se hur det ser ut. Men för stunden ska jag fortsätta kicka ass i Rock Band


Rewind

Bilder från festen i helgen som var. Som ni ser är alla kort tagna i samma rum, rummet där jag blev kvar hela kvällen. Orkade inte vara och hoppa runt så mycket. Men det gick bra att bli full i alla fall :) Var i alla fall en himla massa folk i vardagsrummet också, men de får vara med på kort någon annan gång.


              

Aj aj aj!!!


Ja, vad ska man säga. Jag är rätt klantig. Och just nu har jag rätt ont.
Vi var och åkte bräda igår, i Bygdsiljum. Och självklart var vi och hoppade. Allt gick hur bra som helst, ända fram till lunch då jag kom lite kort i första hoppet, spände främre benet och landade stumt med all tyngd på ett ben. Det ilade till och sen kände jag att något var galet. Lyckades åka ner till liften, tog stöd av Daniel i liften upp, var på väg att svimma och spy i liften men jag tog mig upp. Väl uppe la jag mig ner tills jag inte mådde illa längre. Gick in till receptionen och frågade efter sjukvårdare. Sen svimmade jag och vaknade liggandes på en av bänkarna. De klämde och kände men det var inget som var svullet och det gjorde bara ont då jag stödde på benet. Så jag tänkte att jag förmodligen sträckt någon muskel, så istället för att åka in till akuten fick de andra åka vidare och jag vilade. Sen kom vi hem, gjorde oss i ordning för fest, lånade kryckor av Lena och begav oss till Frode och Hillevi. Var väldigt intressant att hoppa på kryckor och särskilt med lite alkohol i blodet.
Var i alla fall en väldigt trevlig fest men jag orkade bara festa till typ tolv, sen åkte vi hem. Hemfärden blev rätt spännande, för Daniel spydde ner hela bilen (och som tur va var de inte min bil)

Och idag har jag stigit upp, haft jävligt ont i benet, fått syster att skjutsa mig till akuten, väntat, väntat, träffat en läkare som klämde och vred i knäet, skickade mig på röntgen och nu är jag hemma igen. Och de enda jag vet är att jag har ont. Röntgenplåtarna ska kollas i morgon och jag lär vara sjukskriven ett tag framöver.... TYPISKT!

Nu ska jag ta smärtstillande och sova. Bilder från festen kommer väl.


RSS 2.0