Vecka 12

Var som ett tag sen jag skrev. Men nu är man i alla fall hemkommen från skogarna och fjällen.

Och just det ja, var ju i Umeå på dansade för över en vecka sen. Hamnade på Olearys, dansade och hade trevligt. Träffade kusin Rickard (alltid lika rolig att träffa) Men blev lite sur när han mobbade mig för att jag körde Mitsubishi med stor vinge, men han åkte ju tillslut å då klagade han inte :)
Och alltid lika trevligt att umgås med kära Elenor, å sen att jag hann träffa Elin är inte dåligt det heller.

Med lite ont i fötterna bar det sen av mot Åsele och sina kära hemtrakter. Blev till att skruva lite i skotern och sen på måndagen bar det av till Borgafjäll. Dock utan skoter för pappa kunde inte komma förrän dan efter. Så jag och mamma åkte upp och checkade läget, tog härliga långpromenader och bara njöt av lugnet. Blev en kort tur på tisdag och en lite längre på onsdagen. På onsdag natt kom Per, Oskar och Magda upp. Var dock dåligt väder på torsdagen (noll sikt) så vi åkte bara en liten bit, grävde ner oss och åt en massa mat. Per  och Oskar lekte såklart och Per lyckades både knäcka styrhöjaren och rulla skotern. Men vad gör han inte för att få mig att skratta :) Det kom några fina ramsor från Pers mun, men dem ska vi inte nämna här.

Sen på fredagen var det helt underbart väder. Strålande sol och man såg hur långt som helst. Vi for en bit, grävde ner morsan med matsäcken å sen var vi och hoppade, klättrade och lekte. Hur underbart som helst. Även denna dag lyckades Per hoppa och ingen av oss som såg det försod egentligen hur han tänkte, själv påstår han att han inte tänkte alls (rätt uppenbart) Han skulle hoppa upp på en väg, men flög istället tvärsöver och med mattan före in i en väggav snö på andra sidan, å så hasade skotern ner i diket med Pers knä under. Men alla inblandade klarade sig bra, utom Pers knä som blev lite svullet och styret som blev krokigt. Men väggen klarade sig i alla fall *ler*

Hade gärna stannat en vecka till men det var marknad hemma i Åsele och Magda var tvungen att jobba lördag och söndag. Så på fredag var det bara att packa ihop och bege sig hemåt.
Var meningen att lillebror skulle tävla i Big Jump på lördagen men han körde sönder dämparna på fredagsträningen. Men vi fick se lite skoter i alla fall, å så gick vi på marknaden och köpte strumpor och munkar. På söndagen körde vi hem till skellefteå, helt slut efter en hård vecka.

Och nu är jag less på att skriva så nu får det vara nog.

Fy så skönt med vår ändå *ler*

Kommentarer
Postat av: anna wintour

*
*
REPORTAGE/ Bimbon på väg att dö så även Natacha Peyre och gänget
*
*
*

2007-03-28 @ 10:57:39
URL: http://annawintour.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0