Kraschlandning?

Glömde ju att visa den coolaste bilden av alla från helgen som varit.  När vi gick hem från syster i söndags så såg jag ett konstigt avtryck i en snöhög.



Det är alltså en uggla (gissar jag) som har tagit en råtta eller liknande. Eller så har den bara slagit sig ner och sen så är det avtryck från då den försökte lyfta. Vad vet jag. Läckert var det i alla fall!


En bra helg

Ja, här händer det grejer. I fredags var jag med Hillevi på stan. Åt god lunch, pratade en himla massa och shoppade skor , t-shirt till Daniel och snygga leggings.





Sen på kvällen blev det middag med Maggis och Oscar och sen film då även Malin och Fredrik kikade förbi.

Lördagen började med en väldigt efterlängtad sovmorgon, sedan var det bara att ge sig ut i det underbara vädret. Vi hann med både längskidor och skridskor. Det har blivit väldigt mycket uteeaktiviteter på sistone och det känns verkligen i kroppen!!





Sen på kvällen blev det middag med samma gäng som kvällen innan och sedan bastu !!! Har längtat efter att basta hur länge som helst. Längatr vekligen tills vi har en egen bastu hemma.

På söndagen hade vi tänkt åka bräda men jag hade  (och har) galet ont i knäet, förmodligen efter skridskoåkningen så istället blev det promenad till storasyster där det bjöds på lunch ute och pulkaåkning.



Men det var inte nog där! Efter det promenerade vi till Jenny och Mattias eftersom jag fortfarande inte hade sett hur det går för dem i all renovering. Det har alltså rivit ut ett hus, gjutit ny grund, byggt ut och gjort om allt! De är inte riktigt färdiga men det kommer bli sjukt bra. Och galet fint. Jag blev galet inspirerad till att få göra om här hemma. Längtar riktigt mycket tills då snickarna kommer och börjar med våran fasad och med fönsterna !! :) Så vecka 14 får ni gärna komma och hjälpa oss med allt möjligt :)

Om ni undrar varför det blev ett ovanligt långt inlägg ikväll är det för att Daniel är och jobbar och jag har tråkigt. Har redan varit och trakasserat syster med familj och ätit middag med dem. Och jag känner inte riktigt för att se på tv (OS). Tycker det är så mycket roligare att röra på mitt egna fläsk än att se andra röra på sitt.

Nä, nu blir det kvällsmacka och en bra bok!

Puss

Finväder!

Galet skönt väder ute idag.
Var på promenad med Malin och Maggis mitt på dan och ville verkligen inte gå in igen efteråt.



Snart är det dags att börja riva fasaden på huset också. Har börjat gruva mig lite över allt jobb som närmar sig och så är jag orolig att det inte ska bli bra. Tänk om det inte blir snyggt?
Tanken är att det ska vara stående panel längst ner och sen liggande panel resten av huset. Sen ska det målas falurött och det blir förmodligen vita knutar. Jaja, om tre till fyra månader är det väl klart. Då får vi se.

Nä, om man skulle ta och göra någon nytta!

RSS 2.0