Definitivt grissjukan

Friskare men inte riktigt bra. Både jag och Daniel har jobbat idag, värst har de nog varit för mig för jag har börjat få ont i halsen. Blää!

Lite nytta har vi i alla fall fått gjort nu när vi varit hemma. (Igår dvs då vi äntligen var feberfria)
Vi har kört in all ved, dammsugat och så har vi satt upp tavlor på toaletten





Sen har inte kommit ihåg att visa er öppen spisen sen jag målade om den va?



Btw fick mejl idag om att de har börjat släppa banden som ska på Sweden Rock. Börjar längta litegrann nu :)

Sjuk

Jag mår inte så bra. Började redan i fredags. Ont i huvudet, nacken, snuvig, lite feber. Och trött. Känner mig inte så fräsch, men i jämförelse med Daniel mår jag hur bra som helst. Den stackaren har legat i 38 graders feber och hosta sen i fredags. Så fastän jag också har mått dåligt så är det jag som fått göra middag osv... De borde finnas någon typ av hemtjänst då alla i hemmet ligger sjuka. Några som kommer i klädda munskydd och hela kittet som har med sig varm mat och frukt och röjer undan bland alla baseklusker.
Men inte. Jag och Daniel har kört med att den med minst feber får göra en insats. Hittills har jag förlorat med små marginaler varenda gång. Men idag känns det som om jag kanske vinner :)

Så jag är i alla fall hemma från jobbet idag. Var väldigt nära att jag skulle åka men det kändes inte bra i kroppen när jag hade vart igång en stund. Plus att det gör så förbaskat ont i bröstkorgen om jag antränger mig. Så jag blev hemma. Daniel lika så. Nu ska vi väl bestämma vem som ska få göra lunch. Jag tror faktiskt Daniel har mindre feber än mig :)

God natt

Kaos

Är ganska knäckt. Hade en riktigt tung dag på jobbet igår. Är inte så kul att komma på jobbet och det ör KAOS på lagret. Särskilt inte när alla dessutom går hem och låter mig städa upp efter dem. Jag var ganska arg. Blir fortfarande arg bara jag tänker på det. Eller inte arg, mest besviken och irriterad.
Som tur var hade Daniel gjort te och mackor och chokladmousse till mig då jag kom hem. Det var uppskattat! Annars hade jag nog inte pratat med honom...



Trött trött trött

Noll inspiration. Bara så att ni vet. Skriver bara för att skriva helt enkelt.
Har jobbat hela helgen. Har inte hunnit så mycket. Åt middag hos storasyster igår. Tack!
Hade verkligen inte lust att laga mat efter 11 timmar på jobbet.
Och idag har Daniel varit duktig och satt upp utebelysningen så nu ser man äntligen trappen när man går ut och det är mörkt!

Längtar verkligen till nästa löning för det är inte så mycket pengar kvar på kontot.
Enda nöjet i veckan lär väl bli hockeyn....

Nä,  ja för trött för det här

Kram

Arg arg arg


Jag känner mig lite sliten. Förstår inte varför, jag har ju varit ledig i tre dagar.
Men igår när jag kom hem efter jobbet var jag helt förstörd. Ett riktigt monster. Tog det lugnt och såg första avsnittet av flashforward (galet bra). Sen somnade jag. Klockan sju!!!! Med kläderna på. Vaknade först när Daniel kom hem från innebandyträningen vid halv elva. Då var ja på ännu sämre humör. Och gnällde över varför han inte hade väckt mig innan han for. Jaja, lyckades ändå sova hela natten. 12 timmars sömn. Inte illa.
Får hoppas jag blir på bättre humör snart bara. Daniel kommer ju bli less på mig annars...


Två helger i ett

Ännu en helg avklarad (två sen sist om jag ska vara riktigt ärlig. Förra torsdagen var syster med familj på besök, vi åt god mat och gjorde en pumpa inför halloween.



Sen blev det sovmorgon fredag lördag söndag, jobb lördagkväll och så lyckades Daniel sätta klart listerna i lilla badrummet. Söndag var Albin och Cajsa på besök, jag målade öppen spiesen uppe, blev galet bra :)



Intensiv jobbarvecka, sen på torsdagkväll bar det av mot Avasjö. Fars dags firande, bakade tunnbröd, hälsade på djuren, pappa hjälpte oss planera inför alla ombyggnationer, fick se en galen kompis till Anton hoppa i den gigantiska rampen, jag hann läsa ut en bok, hälsade på älskade Josefine och hennes Morgan. Blir alldeles för sällan men väldigt roligt de gånger man ses.
Lova att komma till Skellefteå Josefine!!




Sen när vi kom hem ikväll hade vi turen att bli bjudna på smörgårdstårta hos Daniels mormor och morfar. Riktigt gott. Och nu sitter Daniel och Janne och spelar kort, de skulle egentligen på turnering i stan men de hade tagit fel på vilken helg de skulle vara så det blev pokerspel hemma hos oss istället.

RSS 2.0