God fortsättning!


Har hänt en del sen sist om vi säger så. Vi har hunnit vara på barndop för lilla Linus. Jobbat som galningar för att sen åka till Åsele på tisdagskvällen för att fira jul med mina föräldrar och tre av mina syskon + familjer. Och vi har ätit och spelat spel och åkt pulka, kört skoter, mekat i folkracebilen, spelat lite mer spel, jag har hälsat på tant Iris, bakat tunnbröd och säkert tusen andra saker har hänt. Men det bästa av allt var att få vara ledig och umgås med familjen. GULD!

Fick ju även världens bästa julklapp av älsklingen, biljett till sonisphere festivalen den 7:e augusti! Wohoo!
Äntligen ska jag få se Iron Maiden :)

Dock var det ett äventyr att ta sig hem. Snörök och när vi närmade oss Boliden började det att snöa.  I inlandet har det inte snöat så mycket men i frostkåge har det vräkt ner. Det har väl kommit ungefär en halvmeter medans vi har varit borta. Som tur var hade Daniels pappa skottat medans vi varit borta men det var lite snö upp mot huset. Och det slutar aldrig snöa heller! Helt galet.

Lite bilder från veckan som gått







Daniel då han trillade ner i diket där det var riktigt mycket snö! Var tvungen att ta kort innan jag hjälpte honom upp :)

Tack för kaffet!

Jason + Dregen = Sant!

Och det blev en kaffelåt?
Hur har jag kunnat missa det här?

Nu är det nog!

Ge oss Sverige tillbaka!


Jag blir arg. Får sån himla lust att diskutera, argumentera, övertyga någon om att de har fel.

Promoe och Jason är så grymma. Jag hoppas så många som möjligt lyssnar och håller med.

Jason som statsminister, Promoe får vara hans rådgivare och utrikesminister (om jag fick bestämma :)

Sockerberoende




Jag är sockerberoende. Jag menar, det är riktigt jävla illa!
Jag blir som ett monster om jag inte har fått socker. Har jag ätit mycket socker är jag hemsk dagen efter. Och att jag ens tänker tanken på att jag borde försöka sluta äta socker gör att jag vill äta något ... sött! 
Gaaah!

Så nu ska allt socker ut och aldrig mer komma in i detta hem. Hur nu det ska gå till. Och hur ska jag inte kunna ta gofika på lördagar då jag jobbar? Eller inte sjunka ner i soffan på fredagar med chips och godis? Eller inte ta en kaka då det bjuds till kaffet?
Tål att tänkas på.
Blir till att köpa hem frukt varje dag. Undrar vad Daniel tycker om det? För jag tror verkligen inte att jag skulle klara av att Daniel äter godis medans jag försöker sluta... Hoppas han vill hjälpa mig.



Hur kommer detta gå?


Utbränd


Då var jag äntligen fri! Har jobbat konstant sen förra fredagen. 62 timmar (plus all rast) på 7 dagar. Inte konstigt att jag känner mig sliten. Igår kväll var jag verkligen inte människa. Jag blir så slut i huvudet av alla ljud på jobbet. Är det inte julmusiken är det jobbiga kunder som frågar om allt eller barn som skriker.

Som tur är det lugnt och skönt hemma. Hela kvällen dessutom, Daniel är på jobbfest ikväll. Ganska skönt egentligen :)

Igår när jag var på alla sämst humör skulle vi i alla fall slå in alla paket, klä granen och koka knäck. Men vi skippade knäcken (Daniel var i risksonen för att bli skållad)



Här är i alla fall den färdigklädda granen. Några av paketen.
De som ska med till Avasjö hamnade i en jutesäck.

I morgon blir det fest  och god mat hos syster. Söndag blir det dop i Frostkåge och sen fika i Drängsmark.
Jobbar måndag och tisdag sen blir det avfärd till Avasjö för julfirande.
Och med tanke på hur dålig jag har varit på att blogga på sistone så är det väl lika bra att jag önskar er en riktigt


Snart jul

Det är mycket nu. Det märks på jobbet att det snart är jul. Det blir väldigt intensiva dagar och jag är helt knäckt då jag kommer hem.
Igår så gjorde jag och Daniel ett ryck efter jobbet i alla fall och köpte de sista julklapparna. Känns väldigt skönt att ha allting klart (förutom Daniels present då)

Ikväll blir det sen middag och sen filmmys


SNÖ!



Äntligen kan jag jobba igen. Det var riktigt tungt att vara hemma från jobbet en vecka utan att kunna göra något.

I söndags drog vi fram allt julpynt (dvs Daniels alla tomtar...)
Vi hänge upp stjärnor och bytte gardiner. Så nu är det jul i vårt hus.
Men det bästa av allt var att i morse när jag vaknade var det VITT ute. De trodde jag verkligen inte med tanke på att det regnade hela dagen igår och var galet halt. Nu är det galet fint ute och man kan inte annat än le :)


RSS 2.0