Wiiiieeee

Shit vad det snöar och blåser. Kunde inte köra snababre än 90 till jobbet i morse, tog mig inte över plogkanten när jag skulle hem och en kompis hade visst kört fast när han skulle till jobbet.
Äntligen säger jag bara! (kanske inte att folk kör åt skogen men...)





Snart kan vi åka snowboard *ler*

Snö!

Igår var det meningen att vi skulle på realese fest för Sweden Rock på Pinkerton, men det blev inte riktigt som vi hade planerat. Fast de gick precis lika bra.
Vi åt middag hos syster med familj, för min systerson fyllde år. God mat, god dricka och helt plötsligt var klockan strax efter 11 och varken jag eller Daniel hade lust att flänga till stan.
Vi blev kvar i Frostkåge, fick umgås med familjen, och vad kan slå det?

Idag har vi varit och shoppat med min familj, blev inte så mycket köpt för oss men mamma och pappa var nöjda. Lillebror var mest bara trött och less. Jag tror han blev besviken över att vi aldrig var ut igår. Men så går det när man umgås med "pensionärer" :P

I morgon är det tyvärr jobb igen, är inte superpeppad men vad gör man?

Det snöar ju i alla fall :D

C ya'



Galet



Daniel är underbarast (han är ju faktiskt en av få som har stått ut med mig så här länge), huset duger och jobbet är helt ok
Förstår inte varför man får för sig att allt bara är åt skogen, när det inte alls är så. Idag är jag ledig, för första gången på 11 (!!!!) dagar. Känns galet skönt och har inte tänkt göra ett dugg

Och just de, har ju glömt berätta en sak. Gissa vem som har fått tag på Metallica biljetter :):):) Daniel lyckades komma fram när de släppte 1000 extra biljetter på Ticnet, så den 7:e mars ska vi till Stockholm !!!



Världens sötaste

Ja, då var det en ny vecka igen och julen kommer bara närmare och närmare.....

Igår var vi till Umeå och hälsade på Susanne och Bjarne och deras nykomling, Alfred. Sjukt söt unge, ville nästan ta med honom hem (tills ja insåg hur mycket han sket och åt...)
Men han var galet go. Nästan så att man vill ha en själv

 




Alltså katterna är borta, tvättmedelet utbytt mot ett parfymfritt allergivänligt och hela huset är städat men ändå (!!!) är det något som är galet. Börjar tro att det är källaren som spökar, antingen har vi svamp eller något annat obehagligt. Vill bara sälja allt och fly men tvivlar på att någon vill ha en sjukt hus. Men inte fan vill jag bo här om så här fallet.
Vi får se vad som händer men just nu önskar ja att ja vore rik så att jag kunde bo i ett annat hus tills problemet är löst.

Tyvärr så har ja inget annat hus...





RSS 2.0